Zwembad Drie Essen Beek en Donk

Gezellig met het hele gezin naar het zwembad! Lekker samen ravotten in het water en spelen met het aanwezige materiaal. Speciaal bedoeld voor gezinnen met jonge kinderen. Het gezinszwemmen is ook geschikt om jouw kinderen voor te bereiden op de start van de zwemles; door samen te zwemmen wordt jouw kind al aardig watervrij.


Naast het gezinszwemmen kunt u bij Beek en Donk ook heerlijk ongestoord baantjes trekken voor de ontspanning of om jouw lichamelijke conditie op peil te krijgen en houden. Hoe lang, hoeveel baantjes en hoe fanatiek? Dat bepaal je zelf! Elke week heb je opnieuw de vrijheid om zelf te bepalen hoe vaak en op welk tijdstip je wilt zwemmen. Drie Essen biedt je ruime openingstijden voor het banenzwemmen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zondag 9.00 tot 10.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gezinszwemmen €3,80

Banenzwemmen €4,90


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad Drie Essen Beek en Donk

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Drie Essen Beek en Donk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Drie Essen Beek en Donk te melden