Het Aardbeienland

Het Aardbeienland is het vitaminerijkste park van Nederland. Hele velden en kassen afwisselend vol met heerlijke geurende bloemen en bloedrode en bloedmooie kleurende zoete aardbeien, zalig! En dat blijft ook zo. En de bezoekers die al eens eerder het park bezochten, weten het vast wel: er gaat geen dag voorbij of wij werken aan de ontwikkeling, verbetering en verfraaiing van Het Aardbeienland. 

 

Met vele nieuwe attracties o.a. een geheel nieuwe tuin met de bijna vergeten zoete oude rassen, een aardbeienvlaaien bakkerij, een aardbeienapotheek, vele nieuwe typische Provencaalse bouwsels met poorten, torens en aardbeien, een nieuw aardbeienterras, een hooiberg en nog vele andere bezienswaardigheden.

 

Een reis door een land vol met aardbeien duurt gemiddeld 3,5/4 uur. Je kunt genieten van een dagdeel, maar er zijn ook mogelijkheden voor extra activiteiten, zoals puzzelen, speurtocht, picknicken, wandelen, rondleidingen, kinderfeestjes, frisse tussendoortjes, proeven van allerlei heerlijkheden en andere speciale arrangementen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

April, mei en juni

Dinsdag t/m zondag 10.00 tot 17.00 uur

Juli en augustus

Dinsdag t/m zondag 10.00 tot 17.30 uur

September

Woensdag t/m zondag 11.00 tot 16.30 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen 3 t/m 11 jaar €7,90

Vanaf 12 jaar €9,80

Vanaf 60 jaar €8,80

Mindervalide €7,90

 


0 Recensies over Het Aardbeienland

Hoeveel sterren geef jij Het Aardbeienland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Het Aardbeienland te melden