Het Aardbeienland

Dagje uit Het Aardbeienland

Het Aardbeienland is het vitaminerijkste park van Nederland. Hele velden en kassen afwisselend vol met heerlijke geurende bloemen en bloedrode en bloedmooie kleurende zoete aardbeien, zalig! En dat blijft ook zo. En de bezoekers die al eens eerder het park bezochten, weten het vast wel: er gaat geen dag voorbij of ze werken aan de ontwikkeling, verbetering en verfraaiing van Het Aardbeienland. 

 


Met vele attracties o.a. een geheel nieuwe tuin met de bijna vergeten zoete oude rassen, een aardbeienvlaaien bakkerij, een aardbeienapotheek, vele typische Provencaalse bouwsels met poorten, torens en aardbeien, een nieuw aardbeienterras, een hooiberg en nog vele andere bezienswaardigheden.

 

Een reis door een land vol met aardbeien duurt gemiddeld 3,5/4 uur. Je kunt genieten van een dagdeel, maar er zijn ook mogelijkheden voor extra activiteiten, zoals puzzelen, speurtocht, picknicken, wandelen, rondleidingen, kinderfeestjes, frisse tussendoortjes, proeven van allerlei heerlijkheden en andere speciale arrangementen.

 

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

3 t/m 84 jaar €7,00 p.p.

Kinderen t/m 2 jaar gratis

Puzzeltocht €1,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Het Aardbeienland?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Het Aardbeienland

Kreuzelweg 3
5961NM Horst
Provincie Limburg

0773970216

Klik hier om onjuiste gegevens van Het Aardbeienland te melden