Sprookjesbos

(3/5)  1 recensies

Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden!

 

Heerlijk spelen

Ontdek het park spelenderwijs. Klimmen, draaien, vliegen, glijden of gewoon met zand spelen? Misschien een slim potje schaak of petanque? Zwieren en zwaaien in de draaimolen of hopper-de-hop over de balanceerdraak… het Sprookjesbos is voor jong en oud.

 


Sprookjes ontdekken

Maak kennis met de vele bosbewoners! Van Doornroosje en Sneeuwwitje tot Klein Duimpje en de Bremer Stadsmuzikanten. Leer van de verhalen en geniet van prettige geborgenheid in het vernieuwde Sprookjesbos!

 

Doeps de Draak

De avonturen van Doeps de Draak beleven? Doeps is een nieuwe bekende bosbewoner. Naast Roodkapje is hij extra stoer. Sommige kinderen gaan op zoek naar Doeps in de gevaarlijke groeve …

 

Kom en ontdek het Sprookjesbos!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur

Herfst- en kerstvakantie dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 2 jaar gratis

Vanaf 2 jaar €9,50

 


1 Recensies over Sprookjesbos

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk maar niet wandelwagen proof!"

Melanie   -   23-06-2019

23-06-2019

"Leuk maar niet wandelwagen proof!"

Ik vond het leuk, aardige medewerkers en gevarieerd. Wat minder was: we waren met een buggy en het was ZO steil dat we echt bekaf waren (het was ook warm weer) en soms het kind er echt uit moest. Dat hadden we graag van te voren geweten. Verder echt leuk ook met dat water en de draaimolen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Sprookjesbos?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

De vakantie is de tijd om er op uit te trekken met de hele familie. Natuurlijk wil je niet teveel betalen. Daarom hebben we hier een aantal uitjes voor je verzameld met kortingen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Sprookjesbos te melden