Sprookjesbos

(4/5)  2 recensies

Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden!

 

Heerlijk spelen

Ontdek het park spelenderwijs. Klimmen, draaien, vliegen, glijden of gewoon met zand spelen? Misschien een slim potje schaak of petanque? Zwieren en zwaaien in de draaimolen of hopper-de-hop over de balanceerdraak… het Sprookjesbos is voor jong en oud.

 


Sprookjes ontdekken

Maak kennis met de vele bosbewoners! Van Doornroosje en Sneeuwwitje tot Klein Duimpje en de Bremer Stadsmuzikanten. Leer van de verhalen en geniet van prettige geborgenheid in het vernieuwde Sprookjesbos!

 

Doeps de Draak

De avonturen van Doeps de Draak beleven? Doeps is een nieuwe bekende bosbewoner. Naast Roodkapje is hij extra stoer. Sommige kinderen gaan op zoek naar Doeps in de gevaarlijke groeve …

 

Kom en ontdek het Sprookjesbos!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur

Herfst- en kerstvakantie dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 2 jaar gratis

Vanaf 2 jaar €9,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Sprookjesbos

(Pagina 1 van 1)

 

"Fantastische dag! "

Mandy   -   13-10-2022

13-10-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Fantastische dag! "

Bij reviews werd geschreven dat het oud en achterstallig was qua onderhoud. Maar dit hebben wij zeker niet zo ervaren. En de eigenaar is druk bezig met hout vervangen en verven, dus er wordt genoeg aan gedaan! Dat het "iets ouder oogt" vind ik juist echt een mooie sfeer geven aan het park. Inderdaad, het is soms best even een duw omhoog met de kinderwagen, maar goed. Dat is de natuur hier gewoon, hier kan het sprookjesbos verder niks aan doen. Wij komen uit Noord Holland, en zijn laatst ook met onze kinderen naar Sprookjeswonderland geweest, maar dit park vinden wij echt zoveel leuker!! Vooral voor peuters/kleuters eindelijk een park waar ze (bijna) overal in mogen! Wij hebben ontzettend genoten maar onze dochter van 2 jaar nog zoveel meer!! Ze had zelfs het geduld om naar de sprookjes te luisteren. Al met al een fantastische dag 🧚🍄✨ Mochten we weer een keertje in de buurt zijn, gaan we er zeker weten nog een keer heen!

Lees verder  


"Leuk maar niet wandelwagen proof!"

Melanie   -   23-06-2019

23-06-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk maar niet wandelwagen proof!"

Ik vond het leuk, aardige medewerkers en gevarieerd. Wat minder was: we waren met een buggy en het was ZO steil dat we echt bekaf waren (het was ook warm weer) en soms het kind er echt uit moest. Dat hadden we graag van te voren geweten. Verder echt leuk ook met dat water en de draaimolen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Sprookjesbos?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

De vakantie is de tijd om er op uit te trekken met de hele familie. Natuurlijk wil je niet teveel betalen. Daarom hebben we hier een aantal uitjes voor je verzameld met kortingen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Sprookjesbos te melden