Escaperoom Drenthe

(5/5)  1 recensies

Momenteel heeft Escaperoom Drenthe één kamer. In de schuur gaan jullie proberen boer Harm te redden. Een kleine ruimte maar met uitdagende opdrachten. 


Boer Harm erft al op jonge leeftijd de boerderij van zijn schoonvader. Deze heeft op zijn sterfbed verteld dat hij alle vertrouwen in Harm heeft. Echter zijn zwager, die dacht de boerderij te erven, denkt daar heel anders over. Hij gelooft er helemaal niet in dat Harm slim genoeg is om zo'n groot bedrijf alleen te runnen en werkt hem dan ook op allerlei manieren tegen. Op een dag als Harm in zijn kantoor zit, wordt de deur achter hem op slot gedraaid. Van achter de deur klinkt de stem van zijn zwager die roept: "Bewijs nu maar dat je zo slim bent, door er uit te komen." 


Over een uur is het tijd om de koeien te melken en de kalfjes te voeren. Help jij Harm op tijd te ontsnappen uit zijn kantoor? Ontsnappen kan door verschillende raadsels en puzzels op te lossen en zo steeds een stapje dichterbij de uitgang te komen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag op reservering

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vrijdag vanaf 19 uur en zaterdag

Groep 3-5 personen €90,- per spel

Groep 6 personen €108,- per spel


Woensdag t/m vrijdag 17 uur

Groep 3-5 personen € 85,- per spel

Groep 6 personen € 102,- per spel

 


1 Recensies over Escaperoom Drenthe

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuke en unieke escape room"

Koen   -   11-03-2020

11-03-2020

"Leuke en unieke escape room"

Een leuke en unieke escape room. Denk er wel aan dat het wat kouder kan zijn bij minder weer omdat het in de schuur is. Daarnaast erg vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Escaperoom Drenthe?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom Drenthe te melden