Zwembad Batensteinbad

(4/5)  1 recensies

Het Batensteinbad in Woerden bestaat uit 3 zwembaden en een jacuzzi. Een 25 meter wedstrijdbad, waar je heerlijk kunt banenzwemmen en je ook zonder aanmelding mee kunt doen aan allerlei leuke groepslessen, zoals AquaJoggen, AquaRobic, AquaFit, TrimZwemmen en nog veel meer.

 

Glijbaan


Er is een recreatiebad met glijbaan en stroomversnelling, dus erg leuk voor een dagje uit met de kinderen. Je kunt heerlijk genieten in het bubbelbad of met je kleintje ontspannen in het extra verwarmde ondiepe bad. Ook is er een Turks stoombad.

 

Als je trek hebt gekregen, neem dan lekker buiten plaats op het ruime terras of binnen in de sfeervolle eetgelegenheid Batenstein Eten & Drinken. Er is een uitgebreide kaart met keuze uit salades, luxe belegde broodjes, patatjes, tosti’s, pannenkoeken en ijs. Je kunt gratis parkeren en er is gratis wifi. In de zomerperiode is het buitenspeelterrein ook weer geopend en kunnen alle kinderen zich uitleven op de air-trampoline, het spraypark, de midgetgolfbaan (tegen betaling) en alle andere speeltoestellen. BatensteinBuiten is geheel gratis te betreden.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree volwassenen €5,60

Entree kind €5,05


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Zwembad Batensteinbad

(Pagina 1 van 1)

 

"Alles erop en eraan"

petra   -   02-01-2019

02-01-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Alles erop en eraan"

Een extra verwarmd bad, fijn voor baby's en ouderen. sauna, leuke glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad. kleine kinderen mogen ook overal in. en uiteraard peuterbad.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad Batensteinbad?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Batensteinbad te melden