Vuurlinie Beverwijk

Met de allernieuwste wapens, 2500m2 indoor- en outdoorspeelveld, uitdagende speltypes, communicatieapparatuur, spelveld vol camera’s en een control room.. De tijd van fluoriserende lasergames met neonlampen en knipperlichten ligt achter ons. De techniek is vooruit gesprongen en de invloed van videogames als Call of Duty en Battlefield is groot. Het is tijd voor de totaal nieuwe lasergame-ervaring.


Escape room

Tony Haris, hoofd ICT, van een multinational, is ontslagen en moet per direct het gebouw verlaten. Haris is het totaal oneens met deze beslissing en heeft het bedrijf een mail gestuurd. Hij eist een grote som geld, anders zal hij de computer server decoderen en alle toekomstplannen openbaar maken.


Boogschieten

Span je boog, richten, schieten maar! Wil jij net zo goed kunnen boogschieten als Robin Hood of Katniss Everdeen, kom dan gezellig boogschieten bij Vuurlinie Events. Het is een ontspannen activiteit die voor bijna iedereen geschikt is. Je begint met een duidelijke uitleg over de veiligheid en hoe je moet schieten. Daarna gaan we voor de punten, ballonnen en andere plaatjes


Wie is de mol

Zodat iedereen een geweldige dag beleeft en op zoek kan gaan naar de mol in jullie midden. Het spel start op het moment dat het geboekt is. Het begint met een welkomstbrief, Molpost en telefoon van de mol. Mede door de lasergame-apparatuur waan je je op en rondom het terrein in leuke en spannende opdrachten die je doorgaans ook op televisie voorbij ziet komen.


Kom naar vuurlinie events en beleef nog veel meer.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag en dinsdag op aanvraag open

Woensdag t/m zondag geopend

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Lasergamen vanaf €13,00

Escape room vanaf €81,50

Boogschieten €5,00

wie is de mol vanaf €33,50 


0 Recensies over Vuurlinie Beverwijk

Hoeveel sterren geef jij Vuurlinie Beverwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Vuurlinie Beverwijk te melden