Escape Room Kamperland

Een escape room wordt ook wel eens een escape game of exit game genoemd. In dit interactieve spel wordt je met een groep mensen opgesloten in een kamer. Doormiddel van aanwijzingen zoals sleutels en codes, en het oplossen van raadsels, moet je als team proberen de kamer binnen een uur te verlaten. Escape rooms hebben vaak een bepaald thema. Denk hierbij aan horror-, misdaad- of ontvoering.




Het verhaal

In het restaurant komen diverse klachten. Het eten is slecht en de borden zijn vies. Als de kok dit hoort wordt hij boos en neemt de gasten mee naar de keuken. Hier laat hij zien dat er geen afwashulp is en geeft aan dat daardoor de borden vies kunnen zijn. De gasten geven aan dat ze hier niks mee te maken hebben waarop de kok nog bozer wordt! Hij sluit de gasten op in de keuken en laat een bom achter. De gasten worden uitgedaagd om binnen 60 minuten uit de keuken te komen voordat de bom afgaat. Durven jullie het aan?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vrijdag t/m zondag gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

3 personen: €20,00

4 personen: €15,00

Vanaf 5 personen: €12,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Room Kamperland

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Kamperland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Kamperland te melden