Indoor Kart & Partycentre Dordrecht

Bij Indoor Kart & Partycentre Dordrecht kan je verschillende activiteiten doen zoals karten, lasergamen, slotracen, indoor Segway rijden en ook om de bowlen. Je kan bij ze terecht voor vergaderarrangementen, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, een kinderfeestje of zomaar een avondje uit.


Karten

Na een gedegen instructie van onze professionele race-instructeurs kruipt u zelf achter het stuur van een van onze, speciaal voor deze kartbaan ontwikkelde, goed onderhouden karts. De eerste ronden even aftasten en de baan leren kennen.Dan de snelheid opbouwen en de ideale lijn van het circuit proberen te ontdekken. Het adrenalinepeil schiet omhoog en de rondetijden worden alsmaar beter. De volgende rijder komt al in zicht, tijd om in te halen!




Lasergamen

Lasergame, of laserschieten, is "hot" in Nederland, lasergamen bij Go-Kart-In in Dordrecht is "the max"! Iedereen die het wel eens gespeeld heeft is dan ook razend enthousiast. Alvorens u de lasergame arena betreedt krijgt u een gedegen instructie van een professionele instructeur. Vervolgens krijgt iedere deelnemer een hightech laserpak aan met daaraan vastgekoppeld een ultramoderne lasergun. De pakken worden geactiveerd, het spel kan beginnen! Wees uw tegenstanders te snel af en pas op, want u heeft geen vrienden!! Extra mijnen en sensoren zijn ingeschakeld die u extra punten, functies of andere geheimzinnige dingen kunnen bezorgen. Wees dus extra alert! Na het spel ontvangen alle spelers een scorekaart. 


Slotracen

Bij racen met auto's op schaal denkt men vaak aan kinderspel, maar niets is minder waar! Want wat makkelijk lijkt, blijkt moeilijk te zijn. Neem plaats achter de snelle slotracebaan met een regelaar in uw hand. De startlampen staan op rood, de spanning stijgt, gaat de start goed of wordt het een valse start? De lampen gaan op groen, de race kan beginnen. Probeer de auto's in de baan te houden, maar pas op voor die scherpe bocht, de verraderlijke chicane en de versmalling waar je de tegenstander uit de baan kunt drukken (of net andersom!). De computer registreert feiloos het aantal afgelegde ronden en onze professionele instructeurs voorzien iedere race van commentaar. Wie legt de meeste ronden af en wordt kampioen?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag van 18:00 tot 22:00 uur

Woensdag van 13:00 tot 22:00 uur

Donderdag van 18:00 tot 22:00 uur

Vrijdag van 14:00 tot 23:00 uur

Zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur

Zondag van 12:00 tot 19:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 heat karten €17,50 p.p.

Lasergamen €10,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Indoor Kart & Partycentre Dordrecht

Hoeveel sterren geef jij Indoor Kart & Partycentre Dordrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Indoor Kart & Partycentre Dordrecht te melden