De Elza Hoeve

(3.3/5)  3 recensies

Wilt u eens echt tot rust komen? Tussen de koeien komt u echt tot rust! Bij de Elza Hoeve leren ze u de taal van de koe, zodat u weet wat de koe fijn en niet fijn vindt. U zult ervaren wat het betekent om tegen 700 kg van 39 graden aan te mogen rusten. De kennismaking met de dieren wordt vaak in wederzijdse dankbaarheid aanvaard, de koeien knuffelen terug!


Elza Hoeve biedt ook verschillende arrangementen en workshops aan. Zo kan je ook een High Tea boeken met allerlei zoete en hartige lekkernijen. Daarnaast kan je ook een Boerenpicknick boeken.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over De Elza Hoeve

(Pagina 1 van 1)

 

"Groot hart voor zijn koeien "

Cecile   -   15-10-2023

15-10-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Groot hart voor zijn koeien "

Boer Wilbert neemt alle tijd om vragen te beantwoorden. Hij straalt rust uit wat fijn is als je voor het eerst gaat koe knuffelen. Hij is zeer begaan met zijn dieren, dat merk je aan alles! De boer heeft het heel druk waardoor je de Elza Hoeve moeilijk kunt bereiken om een afspraak te maken. Contactformulier invullen is het makkelijkste. Om te communiceren.

Lees verder  


"Niet bereikbaar"

Anita   -   20-04-2023

20-04-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Niet bereikbaar"

Zijn zowel via mail als telefoon niet bereikbaar, voicemail luisteren ze niet af, drama om een afspraak te maken.

Reactie van onno

19-07-2023

Dat klopt. Telefoon alleen voicemail, geen reactie op mijn mail


"Super leuke verrassing voor mijn 50ste verjaardag"

Jacqueline   -   27-08-2017

27-08-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Super leuke verrassing voor mijn 50ste verjaardag"

Voor mij was het een verrassing van mijn vriendinnen voor mijn 50 ste verjaardag en daar ik enorm gek van koeien ben Was dit een super leuke dag we hebben een picknick mogen doen in de hooischuur echt zooo leuk en toen gingen we met de zoo aardige boer mee we kregen overals aan en kregen een rondleiding en hij is een enthousiaste verteller. Kortom echt een aanrader niks geen opmerkingen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij De Elza Hoeve?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Koe knuffelen voor ontspanning en tegen de stress

Koe knuffelen voor ontspanning en tegen de stress

Wist je dat steeds meer mensen een dagje uit gaan koeknuffelen? Niet is dit stiekem heel leuk ook heeft koeknuffelen verschillende gezondheidsvoordelen voor je.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van De Elza Hoeve te melden