Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje

In het dorpje Haler, een rustige omgeving van Midden-Limburg ligt boerderij / activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje. Nico en Carin Rietjens runnen hier samen een melkveebedrijf en de activiteitenboerderij.

Op een oppervlakte van ongeveer 47 ha. worden 95 melkkoeien en 55 stuks jongvee verzorgd. Naast het melkveebedrijf neemt Carin de creatieve en recreatieve tak voor haar rekening. De intentie van de nevenactiviteiten is burger en boer met elkaar in contact te brengen.

Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje is gevestigd tussen de uitgestrekte weilanden van het melkveebedrijf van fam. Rietjens, het is uitstekend geschikt voor een teamuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitstapje, buurtfeest, kinderfeestjes of zomaar een leuk dagje uit.

Koe knuffelen

Na een gastvrij ontvangst met een koffie/thee/frisdrank en stukje boerencake, neemt u een kijkje bij de kalfjes, het jongvee en in de koeienstal waar de Limburgse roodbonte of zwarte dames op jullie wachten (in de lente en zomermaanden in de weide). U krijgt hierbij uitleg hoe het dagelijks leven van een melkkoe eruit ziet. Hierna wordt u de taal van de koe geleerd zodat u weet wat de koe fijn en niet fijn vindt.

Tenslotte is het dan tijd voor het echte knuffelwerk. Heerlijk en relaxt knuffelen met een koe. Beleef hoe het voelt om door een bepaalde koe geaccepteerd te worden, zodat een verbinding tot stand kan komen tussen mens en dier. Niet alleen de koe geniet van deze gebeurtenis want de ademhaling en de hartslag van een koe heeft een bewezen ontspannen effect op de mens.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Koe knuffelen 29,50

Koe knuffelen 4 t/m 12 jaar 14,50

Boerenweidegolf 7,00

Boerenweidegolf 6 t/m 12 jaar 4,50

Boerenvoetgolf 6,50

Boerenvoetgolf 5 t/m 12 jaar 4,50

Boeren fotoshoot 32,50 p.p.

GPS tochten 14,50 p.p.,

GPS tochten kids t/m 12 9,50 p.p.

Klootschieten 6,50

Klootschieten 6 t/m 12 jaar 4,50

 


0 Recensies over Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje

Hoeveel sterren geef jij Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje te melden