Cine City Vlissingen

(3.8/5)  4 recensies

CCXL Theater is hét nieuwe cultuurpodium van Zeeland. Deze superzaal van CineCity in Vlissingen telt ruim 700 comfortabele zitplaatsen. CCXL Theater heeft daarmee niet alleen tweemaal de capaciteit van de huidige grote zaal van de megabioscoop, maar is tevens de grootste theaterzaal van midden-Zeeland met een hydraulisch podium. Naast het grootste filmdoek van Nederland beschikt CCXL Theater over Dolby Atmos, het meest geavanceerde systeem dat ongeëvenaarde geluidskwaliteit garandeert. CCXL Theater is multifunctioneel. Er zullen zowel spectaculaire bioscoopvoorstellingen als intieme concerten van wereldsterren te zien zijn. Naast films, concerten, podiumkunst is de zaal met aangrenzende ruime foyer en eigen ingang ook ideaal voor grotere congressen en seminars. 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


4 Recensies over Cine City Vlissingen

(Pagina 1 van 1)

 

"Super leuk uitje"

Kiki   -   11-02-2019

11-02-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Super leuk uitje"

Heel leuk met ieder gezelschap. Ook leuk dat je ook een bieb en een restaurant hebt


"Computer aan de telefoon"

Barten   -   03-02-2018

03-02-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Computer aan de telefoon"

Ik zou het prettig vinden om tegen een mens te praten in plaats van tegen een computer als je met een mens wil praten wordt de tijd zolang uitgesmeerd dat het meer kost om te wachten dan naar dat toe te rijden

Lees verder  


"Ge...wel....dig"

Miriam   -   30-04-2017

30-04-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Ge...wel....dig"

Ik kan alleen maar zeggen dat we heel erg genoten hebben


Petra   -   28-12-2015

28-12-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Fijne bioscoop met genoeg ruimte. Erg vriendelijk personeel. Zowel van binnen als van buiten is de bioscoop mooi om te zien.


Hoeveel sterren geef jij Cine City Vlissingen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Cine City Vlissingen te melden