Strand Noordwijk

Het 13 kilometer lange strand van Noordwijk gelegen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard en de Koningin Astrid Boulevard is beoordeeld met de blauwe vlag. Dit wil zeggen dat het strand van Noordwijk een milieuvriendelijke en veilige zwemomgeving biedt.

 

Langs het strand vindt u veel gezellige strandtenten waar u heerlijk wat kunt eten en drinken. Bij het strand van Scheveningen kunnen ouders heerlijk genieten van het zonnetje terwijl kinderen zandkastelen bouwen of bijzondere schelpen zoeken.

 

In de zomermaanden rijdt de Strandpendel gratis van het Vuurtorenplein en het Palaceplein naar het centrum van het strand. Zo zit u niet aan dure parkeerkosten en is er veel meer plek om uw auto kwijt te kunnen met zo'n 5100 parkeerplekken. De pendel rijdt tussen 11:00 en 19:00 uur continu heen en weer.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Strand Noordwijk

Hoeveel sterren geef jij Strand Noordwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

Of je nu houdt van languit liggen bakken in de zon, van fietsen door de duinen, een flinke strandwandeling of van uitwaaien langs de zee, op deze 6 stranden is altijd wat leuks voor je te doen.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Strand Noordwijk te melden