MAAKfabriek Woerden

Helaas MAAKfabriek Woerden is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Kamerik en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Kamerik.


Bekijk ook:

De leukste uitjes in Kamerik

Andere leuke uitjes als MAAKfabriek Woerden



De MAAKfabriek helpt jou een handje met de technische vaardigheden en de juiste materialen en gereedschappen. Materialen met een eigen karakter, soms nieuw en soms gebruikt. Deze combinatie maakt jouw product gemaakt bij de MAAKfabriek uniek. Daarnaast leer je werken met machines en allerlei gereedschappen en materialen. Je gaat dus echt zelf aan de slag!


Je kunt terecht bij de MAAKfabriek met een groep vanaf 4 personen voor een gezellig dagje uit, een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een babyshower, een kinderfeestje enz. Je kunt kiezen uit een standaard workshop, een MAKER (korte workshop) en een kinderfeestje. De dag een beetje uitbreiden? Er zijn combinaties mogelijk met een lunch of diner van de Buffeterij, een poldertocht of een vergaderzaal.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over MAAKfabriek Woerden

Hoeveel sterren geef jij MAAKfabriek Woerden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van MAAKfabriek Woerden te melden