Strand Munnikkenpolder

(4/5)  1 recensies

Op het strand van de Munnikkenpolder in Leiderdorp is het in de zomermaanden een aangename plek om te vertoeven.

 

Naast het strandje is er nog veel meer te beleven in de Munnikenpolder, echt voor iedereen is er hier wel wat te vinden. De verschillende vereningen hebben er met al hun leden een mooie plek gevonden, flora, fauna, verschil in waterniveaus, fiets en wandelpaden, de molens, de open verbinding met de Does en er is ook nagedacht over de mogelijkheden voor de hond en zijn baasje. 

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk

 


1 Recensies over Strand Munnikkenpolder

(Pagina 1 van 1)

 

Jordy   -   16-09-2016

16-09-2016

Heerlijk voor de bewoners in en om Leiderdorp is aan een klein meertje in de Munnikenpolder een strandje aangelegd. Op een warme dag kun je hier lekker zonnen, met zand spelen en zwemmen. Het strandje is perfect toegankelijk met de fiets echter per auto een stukje minder. Het is een klein strandje zonder horeca. Heb je hoge verwachtingen van je dagje uit kun je mogelijk beter uitwijken naar meertjes als het Valkenburgsmeer in Leiden of de Vlietlanden in Leiden. Wil je gewoon even makkelijk en lekker simpel naar een strandje is dit een prima optie.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Strand Munnikkenpolder?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Dit jaar zijn wandelingen meer trending dan ooit. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. We kunnen niet zo heel veel meer doen tijdens deze lockdown ís. Gelukkig heeft Fijnuit voor jou de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet.

Lees verder...

 

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Strand Munnikkenpolder te melden