Strand Munnikkenpolder

(4.3/5)  3 recensies

Op het strand van de Munnikkenpolder in Leiderdorp is het in de zomermaanden een aangename plek om te vertoeven.

 

Naast het strandje is er nog veel meer te beleven in de Munnikenpolder, echt voor iedereen is er hier wel wat te vinden. De verschillende vereningen hebben er met al hun leden een mooie plek gevonden, flora, fauna, verschil in waterniveaus, fiets en wandelpaden, de molens, de open verbinding met de Does en er is ook nagedacht over de mogelijkheden voor de hond en zijn baasje. 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk

 


3 Recensies over Strand Munnikkenpolder

(Pagina 1 van 1)

 

"Mooi strandje en lekker dichtbij"

Debby   -   31-05-2021

31-05-2021

"Mooi strandje en lekker dichtbij"

Dit strand is heel fijn om te zijn. Het is er bijna nooit te druk (omdat nog niet iedereen er vanaf weet, volgens mij). De kleintjes kunnen lekker graven en bouwen en de oudere kinderen kunnen lekker zwemmen. Het is goed bereikbaar met de fiets. Met de auto is het wat minder omdat je dan nog een eindje moet lopen om er te komen.

Lees verder  


"Eindelijk weer lekker weer"

Dani   -   30-05-2021

30-05-2021

"Eindelijk weer lekker weer"

Dus hebben we vandaag eindelijk weer eens lekker aan het Leiderdorpse strandje gezeten. Ondanks het koude water hebben de kinderen nog even lekker gezwommen. Kortom het was weer ouderwets fijn

Lees verder  


Jordy   -   16-09-2016

16-09-2016

Heerlijk voor de bewoners in en om Leiderdorp is aan een klein meertje in de Munnikenpolder een strandje aangelegd. Op een warme dag kun je hier lekker zonnen, met zand spelen en zwemmen. Het strandje is perfect toegankelijk met de fiets echter per auto een stukje minder. Het is een klein strandje zonder horeca. Heb je hoge verwachtingen van je dagje uit kun je mogelijk beter uitwijken naar meertjes als het Valkenburgsmeer in Leiden of de Vlietlanden in Leiden. Wil je gewoon even makkelijk en lekker simpel naar een strandje is dit een prima optie.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Strand Munnikkenpolder?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Dit jaar zijn wandelingen meer trending dan ooit. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. We kunnen niet zo heel veel meer doen tijdens deze lockdown ís. Gelukkig heeft Fijnuit voor jou de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet.

Lees verder...

 

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Strand Munnikkenpolder te melden