Stedelijk Museum Zwolle

(1/5)  1 recensies

Helaas is Stedelijk Museum Zwolle gesloten. Maar gelukkig zijn er nog veel meer uitjes te vinden in Zwolle en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van uitjes in Zwolle en omgeving.


Bekijk: De leukste uitjes in Zwolle


In Stedelijk Museum Zwolle beleeft u het verhaal van Zwolle van vroeger tot nu. Breng samen met uw gezin een bezoek aan de archeologiekelder, de stijlkamers van het eeuwenoude Drostenhuis en de mooiste museumkeuken van Nederland! In het museum is aandacht voor de kinderen. Er is een speurtocht en in alle schoolvakanties zijn volop kinderworkshops en aanvullende activiteiten. In het museumcafé kunt u als bezoeker terecht voor een hapje en een drankje. Het café met buitenterras is ruim en licht en biedt een fantastisch uitzicht op de monumentale museumtuin en de bekendste kerktoren van Zwolle: de Peperbus.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Stedelijk Museum Zwolle

(Pagina 1 van 1)

 

"gesloten"

Janneke   -   24-07-2019

24-07-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"gesloten"

Het museum is al geruime tijd gesloten.


Hoeveel sterren geef jij Stedelijk Museum Zwolle?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Stedelijk Museum Zwolle te melden