Yankee Doodle Assen escape rooms

(5/5)  1 recensies

Het fantastische leuke fenomeen "Escape Room" kun je binnenkort ook bij Yankee Doodle in Assen beleven. Een Escape Room is een kamer waarin je met een aantal vrienden, collega's of familie je laat opsluiten en dan binnen 60 minuten moet ontsnappen door middel van puzzels en opdrachten op te lossen. De puzzels en opdrachten leiden vaak naar tips, sleutels of code's waarmee je steeds verder komt. De kamers in Assen hebben prachtige thema's zoals:

 

The Hunt For Al Capone

Waarin je als team van inspectors je laat opsluiten in een opslag om te ontdekken of het inderdaad een illegale drankopslag van Al Capone is en natuurlijk of je binnen 60 minuten weer kunt ontsnappen!  

 

Deathrow

Waarbij je met je team 60 minuten de tijd krijgt om oom Jimmy vrij te pleiten uit de elektrische stoel door middel van een laatste kans om in de flat van oom Jimmy te kijken! Is hij wel of niet de moordenaar en ben je op tijd weer buiten om te vertellen wat jullie denken wat de waarheid is !

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op afspraak.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Ma. t/m do. €85,00 per spel.

Vr, za. en zo. €92,50 per spel.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Yankee Doodle Assen escape rooms

(Pagina 1 van 1)

 

"Top"

John   -   22-11-2018

22-11-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Top"

Heerlijk Dinerbuffet en Escape Room onder 1 dak, je wordt van tafel gehaald en je kunt na de leuke escape room zo weer verder met de toetjes.


Hoeveel sterren geef jij Yankee Doodle Assen escape rooms?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Yankee Doodle Assen escape rooms te melden