Rederij Schuttevaer

Rederij Schuttevaer vaart al meer dan 55 jaar alle seizoenen door de grachten en singels van Utrecht. Ieder jaargetijde heeft haar eigen charme en levert prachtige stadsgezichten op.

 

Een rondvaart in Utrecht langs de mooiste geveltjes, de groene singels, de kenmerkende werven en werfkelders, de middeleeuwse wasplaatsen, verschillende Utrechtse musea en natuurlijk de statige Domtoren. De historische binnenstad van Utrecht laat zich graag vanaf het water bewonderen.

 

Laat je verrassen door de even fraaie als oude bruggen. Verbaas je over de zeldzame werfmuurbegroeiing. Raak vertederd door de sprekende beeldhouwwerkjes aan de voet van de Pyke Koch straatlantaarns. Een rondvaart door Utrecht is altijd een aanrader.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Rondvaarten dagelijks vanaf 11.00 uur.

Vertrek alle hele uren van 11.00 tot 17.00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Rederij Schuttevaer

Hoeveel sterren geef jij Rederij Schuttevaer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Rederij Schuttevaer te melden