Escape Room Plasmolen

Op de Sint Jansberg zijn de archeologische resten van een Romeinse villa opgegraven en zijn de contouren ervan bovengronds weer teruggebracht. De villa had een enorme omtrek waarmee het de grootste Romeinse woning in Nederland was. Ook was de villa van alle rijkdommen voorzien. De heer des huizes moet bijzonder belangrijk zijn geweest: maar wie was hij?

 

Archeologische onderzoekers hebben het gebied in de vorige eeuw volledig omgewoeld. Zij waren echter niet de enige… ook schatzoekers waren uit op de rijkdommen in en rondom de villa. Één schat in het bijzonder. Maar die hebben ze nooit gevonden. Wanneer je de kamer betreedt, weet je waarom!

 

Laat je niet afleiden door deze schat. Het ontdekken wat daadwerkelijk de grootste rijkdom voor deze man was, leid je naar de oplossing. Lukt het jullie te ontsnappen voordat de ruimte instort?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke dag geopend van 11:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€15,- per persoon. (vanaf 4 personen)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Room Plasmolen

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Plasmolen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Plasmolen te melden