Escape Room Kamer 237 Volkel

Op zoek naar een bijzondere uitdaging? Beleef de unieke escape rooms van Kamer 237! Bij Escape Room Kamer 237 zijn er 2 verschillende rooms te spelen. Naast kamer 237 is er ook escape room De ConciŽrge, lees hieronder meer over de uitdagende kamers.


Kamer 237

Het is 23 juli 1970 als de schrijver Charles Grady samen met zijn vrouw en twee dochters intrek neemt in ons hotel. Hij is van plan om voor langere tijd te blijven zodat hij in alle rust zijn nieuwste boek kan vervolmaken. Naar het schijnt is het juist die rust die ervoor gezorgd heeft dat Charles al het contact met de realiteit verloren heeft en volledig is opgegaan in zijn boek. Het is voor iedereen een mysterie wat er precies gebeurd is, maar Charles Grady en zijn gezin zijn nooit uitgecheckt uit Kamer 237...


 


De ConciŽrge

Na het plotseling overlijden van onze geliefde directeur Dhr. Jacques Hacfort is er veel veranderd in ons hotel. De algehele leiding is overgenomen door Dhr. Anton Maltzahn. Hij wil het hotel naar eigen zeggen klaarstomen voor de toekomst. Zijn maatregelen zijn op zín zachtst gezegd resoluut te noemen. Zo heeft hij onlangs onze meest loyale en internationaal hoog aangeschreven ConciŽrge Karel Koperslager op staande voet ontslagen. Waarom is voor iedereen een raadsel. Gezien het succes van ons hotel dient deze vacature zo snel mogelijk ingevuld te worden. Het is een functie voor 2 personen. Zijn jullie flexibel, loyaal en uiterst discreet dan is deze baan wellicht iets voor jullie. Reserveer snel een plek in de agenda voor jullie sollicitatiegesprek bij Dhr. Anton Maltzahn.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag op afspraak

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kamer 237 Ä125,-

De ConciŽrge Ä80,-

 


0 Recensies over Escape Room Kamer 237 Volkel

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Kamer 237 Volkel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Kamer 237 Volkel te melden