Escape Room voor de Liefde

(3/5)  1 recensies

Helaas Escape Room voor de Liefde is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Geertruidenberg en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Geertruidenberg.


Bekijk ook:


Bijzonder en uniek. Voor fun en romantiek. Een romantisch uitje in een omgekeerde escaperoom waar alles om de liefde draait. Waar je je lief verrast en blij maakt. De uitdaging is hier binnen te komen en de tijd stil te laten staan door je te verliezen in het spelen met elkaar.

  

Als je met je lief naar de Escaperoom voor de Liefde komt is er niemand om je te verwelkomen. Je speelt heel het belevingsspel alleen met je lief en zelfs de toegang tot het pand vind je door samen een raadsel op te lossen en zo de sleutel tot het pand te verkrijgen.

 

Hapjes en drankjes maken en proeven. Een lief berichtje schrijven en jullie liefdesliedje kiezen. Dat ga je allemaal samen spelend beleven.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op afspraak


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Maandag t/m donderdag

€75,- per stel incl. hapjes en drankjes

Vrijdag t/m zondag

€95,- per stel incl. hapjes en drankjes


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Escape Room voor de Liefde

(Pagina 1 van 1)

 

"Review Escape room voor de liefde"

dennis   -   11-11-2018

11-11-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Review Escape room voor de liefde"

Het concept klinkt heel veelbelovend. Je verwacht een escaperoom met als thema liefde. Ideaal voor een stel die iets te vieren heeft. Zo zou je denken. Helaas is dit helemaal geen escaperoom en zijn er maar 3 raadseltjes die eigenlijk alle drie min of meer hetzelfde zijn. Het zou dan ook de naam escaperoom in mijn ogen totaal niet mogen dragen. Het thema liefde is wel overal aanwezig gemengd met het thema jeugd en spelen. Er zijn zeker sterke kanten zoals dat je elkaar wat leuke vragen moet stellen. Hiervan zouden wat meer vragen mogen zijn. Er zijn ook leuke spelletjes zoals het uitzoeken van een liefdeslied voor jullie beide en het maken van een mooie foto. Maar al bij al schiet het toch wat te kort. Zeker in relatie tot de zeer dure prijs. 95 euro maar liefst terwijl 40 euro al ruim voldoende had geweest. Het is allemaal net niet professioneel genoeg terwijl het concept zeker wel levensvatbaar is. Natuurlijk was het op zich wel leuk, maar voor het grote deel is dan dan ook aan je partner te danken ( hopelijk). Het is levensvatbaar maar de verwachtingen worden veel te hoog gewekt. Het is geen escaperoom en de prijs doet je er ook meer van verwachten. Dit leidt dan toch tot een zekere teleurstelling. Het is een aardig verblijf voor een stelletje als je er 30-40 euro voor zou moeten betalen. Aan het eind zou het ook netjes zijn als je een kop koffie en wat napraten zou worden aangeboden. Dit is dus ook niet het geval.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Escape Room voor de Liefde?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room voor de Liefde te melden