Texel ZOO

(1.5/5)  2 recensies

Ga op een werelds avontuur bij Texel ZOO! Maak kennis met stokstaartjes, opossums en nog veel meer verschillende dieren. De dieren laten zich graag door jou bewonderen! Het Dierenpark is te vinden in de weidse landerijen van Waddeneiland Texel. Een groene oase aan de Schorrenweg in het agrarische noorden van Texel met tientallen diersoorten! Kleine zoogdieren, lori's en een groot aantal andere vogelsoorten, reptielen en spectaculaire roofvogelshows. Kortom, het leukste gezinsuitje op Texel!


Twee lori vogels


Dierenwelzijn

In dierenpark Texel ZOO staat dierenwelzijn voorop. Ze creëren zoveel mogelijk kleine biotopen waar dieren die ook in het wild samenleven bij elkaar zitten. In ruime verblijven bootsen ze zo veel mogelijk het echte leven na. Vind je het leuk om de dieren te voeren? Voor de vissen en vogels kun je een voerpakketje kopen. Visvoer kost vijftig eurocent per pakketje en voer voor de Lori’s één euro.


40 diersoorten

In Texel ZOO ben je niet zomaar uitgekeken. Er zijn meer dan 40 diersoorten en wel meer dan 350 vogels! In de vogeltuin vliegen veel vogels vrij rond. Het dierenpark doet mee aan verschillende Europese fokprogramma’s, waaronder die van de roodkuiftoerako. Deze bijzondere vogel valt op door zijn opvallende rode kuif en mooie kleuren. Bij Texel ZOO vertellen ze je er graag meer over.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9.30 tot 17.00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €9,00

Kinderen 4 tot 12 jaar €6,50

Kinderen tot 4 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Texel ZOO

(Pagina 1 van 1)

 

"Jammer"

Yvonne   -   23-10-2022

23-10-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Jammer"

De helft van alles wat ik gezien heb was mooi, goed onderhouden, de andere helft verwaarloosd..veel onkruid, slecht onderhouden en somber. Zo jammer.


"triest"

Pia   -   06-06-2022

06-06-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"triest"

Vond eigenlijk niks goed, kleine hokken voor de vogels en stokstaartjes, vooral veel stank in de kassen, slecht onderhouden, overal zat vogelpoep, dieren verdienen beter.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Texel ZOO?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Texel ZOO te melden