Rederij Belle

Interesse in een rondvaart Amsterdam Light Festival? Een boot huren voor een rondvaart of trouwen aan de Vecht? Een dagje varen op de Vecht om een verjaardag te vieren? Kom aan boord van een van de vier luxe salonboten van Rederij Belle. Ze bieden tal van aantrekkelijke arrangementen, die ook allemaal naar uw wensen in te vullen zijn. Rondvaart met lunch? Diner aan boord? Borrelboot? Trouwen op een boot? Salonboot huren Amsterdam? Salonboot huren Vecht? Zeilboot Muiden voor een bedrijfsuitje? Familiedag zeilen? Ze zorgen ervoor. Een speciale vaarroute? U zegt het maar. Iets heel anders? Een uitvaart op een boot bijvoorbeeld? Ze horen het graag. Samen met u bedenken ze de ideale vaartocht.



Rederij Belle beschikt over de comfortabel ingerichte salonboten Emma (20 personen), Belle van Zuylen (30 personen), Adeline (50 personen) en Dame van Amstel (80 personen) – de lemsteraak Grote Jager (20 personen) en het stoomschip Succes (110 personen) . Al deze salonboten kunt u huren voor een ochtend, middag, avond of dagje varen. In Amsterdam of op de Vecht, maar ook in vaargebieden als de Amstel, de Loosdrechtse Plassen, de Vinkeveense Plassen, de Westeinderplassen en het IJmeer.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Belle van Zuylen 

Eerste 2 uur € 900,00

Ieder volgend uur € 250,00


Adeline

Eerste 2 uur € 1275,00

Ieder volgend uur € 300,00


Dame van Amstel

Eerste 2 uur € 1550,00

Ieder volgend uur € 300,00


Emma

Eerste 2 uur €550,00

Ieder volgend uur €225,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Rederij Belle

Hoeveel sterren geef jij Rederij Belle?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Rederij Belle te melden