Bounz Enschede

Bounz® Enschede is leuk, sportief en betrokken. Bij Bounz® brengen ze trampolinespringen naar een volgend niveau. Bounz® is een uniek concept waarmee trampolinespringen in een 3-dimensionale, creatieve en sociale sport verandert. De Bounz® Arena bestaat uit 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan én rondom schuine wanden van trampolines.

 

Bounz® Party’s, Bounz® 4 Schoolz, Bounz® Fit & Fun, Dodgeball, Training of Vrij springen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bounz® is speels, maar ook een uitdaging voor de geoefende sporter. Daarnaast ondersteunt Bounz® projecten in de buurt, met name gericht op jongeren en bewegen.

 

Momenteel zijn er Bounz® in Almelo, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Beverwijk (tijdelijk gesloten), Deventer, Eindhoven-Best, Enschede en Nijmegen. Er is ook een Bounz® Arena bij het vakantieresort Hof van Saksen.

 

Hoe werkt Bounz®?

De Bounz® Arena bestaat uit aangeschakelde trampolines die een groot horizontaal vlak vormen en rondom het hele veld trampolines in verticale stand waardoor er een ‘gesloten veld’ ontstaat. Dit maakt de Bounz® Arena tot een veilige omgeving waar je niet van de trampoline af kunt vallen en de kans op blessures minimaal is.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag 13.00 tot 20.00 uur

Woensdag 13.00 tot 18.00 uur

Donderdag 14.00 tot 18.00 uur

Vrijdag 11.00 tot 18.00 uur

Zaterdag 10.00 tot 18.00 uur

Zondag 11.00 tot 18.00 uur

 

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Maandag t/m vrijdag €7,- p.p./uur

Zaterdag, zon- en feestdagen €8,- p.p./uur

 


0 Recensies over Bounz Enschede

Hoeveel sterren geef jij Bounz Enschede?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Bounz Enschede te melden