GlowGolf Aalsmeer

(4/5)  1 recensies

Helaas GlowGolf Aalsmeer is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Aalsmeer en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Aalsmeer.


Bekijk ook:


Indoor midgetgolf in het donker alleen verlicht door blacklight. Een gezellige activiteit voor familie's, vrienden en als (first) date. De banen, de obstakels op de banen en de golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt.

 

Op deze geheel vernieuwde 15 holes GlowGolf baan sla je af "in het hart van de aarde" tussen de mijnkarretjes, rotspartijen en verborgen schatten. Wij raden u aan online een afslagtijd te reserveren.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Glowgolf €7,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over GlowGolf Aalsmeer

(Pagina 1 van 1)

 

"Kerstvakantie (glow golf)"

Tineke   -   10-01-2018

10-01-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Kerstvakantie (glow golf)"

Tijdens de kerstvakantie even met de kleinkinderen naar de glow golf in Aalsmeer. Het is in een grote lokatie waar ook een binnen speeltuin en een trampoline xl zich bevinden. Je reserveerd voor elke aktiviteit afzonderlijk. Er is bij binnenkomst een restauratie gedeelte waar we heerlijke frites met sate gegeten hebben. Het golfparcourd was niet lastig, iets meer uitdaging zou van mij wel mogen. Het personeel bij de restauratie en de golf was zeer vriendelijk en na afloop ontvingen de kinderen nog een kleine attentie. Al met al een leuke middag.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij GlowGolf Aalsmeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van GlowGolf Aalsmeer te melden