KidsZoo Escape Room

(5/5)  1 recensies

Helaas de KidsZoo Escape Room van het KidsZoo-park is gesloten. Gelukkig kan je nog wel blijven kilmmen en spelen bij Kidszoo. Zie de lijst hieronder voor meer leuke uitjes.


Bekijk ook:



Achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Niet alleen, samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!



Spelen

Wist je dat je bij KidsZoo ook terecht kan om te spelen? In de 2000 m2 grote binnenspeeltuin kunnen kinderen zich helemaal uitleven terwijl jij lekker aan een drankje op het terras aan het genieten bent . Klik hier voor meer informatie over KidsZoo binnenspeeltuin.


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 09:15 tot 16:45 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€12,50 per kind (5 tot 8 kinderen)

EscaperoomParty €16,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over KidsZoo Escape Room

(Pagina 1 van 1)

 

"Verjaardagsfeestje"

Anne   -   19-02-2020

19-02-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Verjaardagsfeestje"

Ik ging voor mijn zoon zijn verjaardagsfeestje naar deze escaperoom. Ze hadden de beste tijd van hun leven en ze waren razend enthousiast en hadden best snel de escaperoom opgelost. Mijn zoon praat er nog steeds over dat die nog een keer zoiets wil gaan doen. Dit is zeker een aanrader voor een verjaardagsfeestje voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar oud.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij KidsZoo Escape Room?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van KidsZoo Escape Room te melden