Escape Room Raalte

Helaas Escape Room Raalte is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Raalte en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Raalte.


Bekijk ook:


Op zoek naar een spannende uitdaging die je met vrienden en/of familie kunt doen? Deze uitdaging vind je bij Escape Room Raalte. Kruip in de huid van een echte spion! Louis van Toorn is een medewerker bij ons op kantoor en heeft na verdenkingen banden met de Russische maffia. Ik wil dat jij met jouw team van specialisten een kijkje neemt in zijn kantoor om te achterhalen wat er speelt. Je hebt een uur de tijd om erachter te komen wat hij van plan is en zijn plannen te stoppen.

 

Jarig? Vier jouw kinderfeestje bij Escape Room Raalte! Je gaat met je vrienden/vriendinnen op een missie in de kamer om de plannen van dubbelspion Louis te stoppen. Dit kan met een groep van maximaal 10 kinderen. Een unieke ervaring om je verjaardag te vieren!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Helaas heeft Escape Room Raalte haar deuren wegens omstandigheden moeten sluiten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

3 tot 8 personen €110,-

Kinderfeestje €110,-

Alleen mogelijk op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Room Raalte

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Raalte?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Raalte te melden