Nederlands Bierproeffestival

Dit evenement is te bezoeken van:
15-02-2023 t/m 18-02-2023

 

Van donderdag 11 mei t/m zaterdag 13 mei 2023 vindt het Nederlands Bierproeffestival voor de 10e keer plaats! Bierliefhebbers genieten tijdens het festival van veel verschillende biersoorten in een ontspannen sfeer in de unieke setting van de Grote Kerk. Brouwerijen uit alle delen van het land zijn aanwezig, van grote bierbrouwers tot kleine speciaal bierbrouwers. Het festival is het openingsevenement van de Week van het Nederlandse Bier.


Programma

Drie dagen lang presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. Tijdens het festival is er de mogelijkheid om met brouwers in gesprek te gaan over hun bieren en het brouwproces. Er worden diverse interessante masterclasses gegeven door deskundige bierkenners, waarin men o.a. meer kan leren over de diverse bierstijlen. Uiteraard kunnen bezoekers bij de verschillende foodstand ook genieten van mooie bier en foodcombinaties.


Tickets

Tickets voor het Nederlands Bierproeffestival zijn te verkrijgen via de website. Kosten variëren tussen de €17,50 en € 20,00 afhankelijk van de dag. Iedereen boven de 18 jaar is van harte welkom!

 

 


0 Recensies over Nederlands Bierproeffestival

Hoeveel sterren geef jij Nederlands Bierproeffestival?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Nederlands Bierproeffestival te melden