Escaperoom Hidden Temple

Durf jij het aan? Je bent op expeditie in de jungle en als een ware Indiana Jones ga je op zoek naar een verborgen tempel. Tijdens je ontdekkingsreis gebeuren er vreemde dingen. Is het een mythe? Of zijn de lokale bewoners terecht bang voor het betreden van deze tempel…? Ga op onderzoek uit; puzzel je een weg door dit Maya mysterie, kraak je hersenen, kruip, sluip en prikkel je zintuigen!

 

Hidden Temple is een echte escape room 2.0! Het prachtig gedetailleerde decor wordt aangevuld met spannende games met veel licht- en geluidseffecten. Je zult moeten samenwerken, zowel fysiek als mentaal worden jullie op de proef gesteld. Deze room escape is een echte experience; uitdagend, avontuurlijk, spannend en betoverend!

 

Hidden Temple Escape Room is gevestigd in Alkmaar (Noord-Holland) en is door de ligging aan de ring nabij de A9 en de gratis parkeermogelijkheden zeer goed te bereiken met de auto. Ook met de fietst en OV is de escaperoom goed te bereiken vanuit het centrum van Alkmaar en omgeving.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag en donderdag 11:30 tot 22:00 uur

Vrijdag t/m zondag 11:30 tot 23:00 uur

Bezoeken kan alleen op afspraak


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Woensdag en donderdag €99,-

Vrijdag t/m zondag €109,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escaperoom Hidden Temple

Hoeveel sterren geef jij Escaperoom Hidden Temple?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom Hidden Temple te melden