Opel Museum

In de jaren 70 is de Opel Oldtimerhobby van Meindert van Wijk begonnen Deze hobby is uit de hand gelopen tot het hebben van ongeveer 55 Opel Oldtimers Auto's, en deze zijn allemaal te bekijken in het 1e Nederlandse Opel Oldtimer AutoMuseum te Tijnje met een oppervlakte 1500 van vierkante meter.



Behalve Opel Oldtimers hebben ze ook Opel Kinderwagens,  Naaimachines, Fietsen en Koelkasten. De bouwjaren van de Opel Oldtimers variëren ongeveer van 1935 tot 1980. Verder zijn er nog veel Opel miniatuur autos. De wanden zijn aangekleed met posters en emaille borden. Er staan ook diverse bromfietsen en een paar andere merken auto's en er is een huiskamer ingericht uit de jaren '50-'60. Ze hebben ook heel veel Opel Oldtimer onderdelen in voorraad voor de verkoop. Na de bezichtiging kunt u in de kantine nog even napraten en video kijken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

April t/m oktober

Zaterdag en zondag 13:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €5,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Opel Museum

Hoeveel sterren geef jij Opel Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Opel Museum te melden