Restaurant Zeezout

Visrestaurant Zeezout gevestigd in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam bestaat 16 jaar. Patron Cuisinier Patrick ’t Hart is na zijn start bij Restaurant De Engel van Herman den Blijker en de fameuze prestatie om daar binnen 4 jaar een Michelin ster te behalen doorgegroeid binnen de toenmalige De Engel Groep om Restaurant Zeezout op te zetten (8 juli 1998). Later is hij als ‘Patron’ doorgegaan met dit restaurant. Hij verstaat de kunst om op een heel zorgvuldige en eerlijke manier om te gaan met ingrediënten en te koken met een eigen stijl om daar de cliëntèle mee in de watten te leggen voor een nette prijs..

 

Niet alleen wat er op het bord komt, ook wat er rond het bord afspeelt is belangrijk. De focus leggen op een constante kwaliteit en aandacht voor de gasten. Elk gerecht op de kaart belooft iets bijzonders. Gedoken coquilles verser dan vers. Of in zoutkorst gegaarde Dorade. Zo lekker en zo eenvoudig, dat het niet moeilijk is om thuis na te maken. Laat u verrassen met een Bouillabaisse of een op de graat bereide mooie stuk vis.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag

Lunch: 12:00 tot 14:30 uur

Diner: 18:00 tot 21:30 uur

 

Zaterdag

Lunch: 12.30 tot 14.30 uur

Diner: 18.00 tot 21.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Restaurant Zeezout

Hoeveel sterren geef jij Restaurant Zeezout?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Zeezout te melden