Restaurant Zeezout

Patron Cuisinier Patrick ’t Hart heeft een indrukwekkend parcours afgelegd, beginnend bij Restaurant De Engel van Herman den Blijker, waar hij binnen slechts 4 jaar een Michelinster wist te bemachtigen. Later zette hij Restaurant Zeezout op (op 8 juli 1998) als onderdeel van de toenmalige De Engel Groep, om vervolgens als 'Patron' verder te gaan met dit restaurant. Hij staat bekend om zijn zorgvuldige en eerlijke benadering van ingrediënten en zijn unieke kookstijl, waarmee hij zijn gasten verwent tegen een redelijke prijs.


Bij Zeezout draait het niet alleen om wat er op het bord ligt, maar ook om de totale ervaring rondom de maaltijd. De nadruk ligt op constante kwaliteit en oprechte aandacht voor de gasten. Elk gerecht op de kaart belooft iets bijzonders, of het nu gaat om verse coquilles, perfect bereide Dorade in zoutkorst, of een verrukkelijke Bouillabaisse. Laat u verrassen door de expertise van Patrick ’t Hart en geniet van een culinaire ervaring die u niet snel zult vergeten.

 

Openingstijden

Woensdag t/m Zaterdag

Lunch: mogelijkheid tot arriveren tussen 12:00 en 13:30 uur

Diner: mogelijkheid tot arriveren tussen 18:00 en 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Restaurant Zeezout

Hoeveel sterren geef jij Restaurant Zeezout?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Zeezout te melden