Zwembad De Zandstuve

Helaas Zwembad de Zandstuve is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Rheeze en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Rheeze.


Bekijk ook:


Ben je een echte waterrat?! Dan zal jij je uitstekend vermaken in het subtropisch zwembad van De Zandstuve! Gegarandeerd urenlang zwemplezier met de supersnelle 50 meter glijbaan (de Crazy Cone) met een plonsbassin. Door de lichtringen in de glijbaan waan je je in de ruimte! Voor de kleinste zwemmers is er een heerlijk peuterbad (15 cm), versierd met bevers en eenden. Voor de kleuters is er een kleuterbad (30 cm), versierd met zeehonden en een glijbaan. Voor de al grote zwemmers hebben ze een heus diplomabad (1.40 meter).


Ook is er een buitenbad, voor de heerlijke zomerse dagen. Zelfs voor de iets mindere dagen is het mogelijk om buiten een duik te nemen, het buitenbad is namelijk verwarmd met minimaal 25 graden Celsius. Daarnaast is hier een spetterende waterspeeltuin, een kleuterbad en een diplomabad. Ook buiten hebben ze dus voor iedereen water- en speelplezier. Aangrenzend aan het buitenbad is er een heerlijk terras waar je lekker kunt zonnen en aan het loket wat drinken, een ijsje of broodje kunt bestellen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagentree €4,50



Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad De Zandstuve

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Zandstuve?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Zandstuve te melden