Monkey Town Haarlem

(2/5)  4 recensies

Helaas Monkey Town Haarlem is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Haarlem en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Haarlem.


Bekijk ook:


Bij Monkey Town Haarlem vind je leuke en spectaculaire attracties voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken.

 

En de ouders of begeleiders? Die zijn we natuurlijk niet vergeten. WIFI, lekkere koffie en heerlijke loungebanken. Voor ieder wat wils!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 18:00 uur

Zaterdag en zondag 10:00 tot 18:00 uur

Feestdagen 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 1 jaar €7,50

Tot 1 jaar €2,50

Ouders en begeleiders gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


4 Recensies over Monkey Town Haarlem

(Pagina 1 van 1)

 

"gewoon een goede speeltuin"

Angelica   -   18-08-2023

18-08-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"gewoon een goede speeltuin"

één van de grotere indoorspeeltuinen en schoon!


"Gewoon niet gaan"

Jessie   -   27-06-2023

27-06-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Gewoon niet gaan"

Personeel is er echt naar op zoek om ouders en kinderen op de vingers te tikken. Ik had wat water voor de kinderen, want die drinken niks anders. Dit mocht niet want zij moeten ook de huur betalen. Vervolgens trok mijn dochter even haar sok uit omdat er iets in zat. Meteen stond personeel naast haar om te zeggen dat ze haar sokken niet uit maken doen. Voor een kindje van net 1 jaar betaalde ik de volle mep. Kortom, met wat eten, drinken en de entree ben je zo €60 kwijt. Duur grapje voor een paar uurtjes spelen

Lees verder  


"We mochten geen water…."

Hilal   -   03-01-2023

03-01-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"We mochten geen water…."

We waren met ons 6 volwassenen en 12 kinderen en zijn zéér vaak bij Monkey Town met deze groep. We kregen te horen geen water te mogen meenemen. Nou snap ik het verbod op het zelf meenemen van eten & ander drinken héél goed. Maar waterverbod?? We kopen ALTIJD wat te drinken allemaal en de kinderen krijgen een menu EN drinken tussendoor. Mijn zoon drinkt wel minimaal 2 liter water weg op zo’n actieve dag….betekent dit dat ik 4 flessen water moet kopen. Dat vind ik ECHT niet kunnen! Kunnen jullie deze regel niet veranderen?

Lees verder  


"weinig te beleven "

mike   -   15-09-2018

15-09-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"weinig te beleven "

veel te weinig speeltoestellen , kleine trampoline , kinderen tot 5 jaar daar boven ........ niet gaan . Er is veel ruimte over om meerdere speeltoestellen te plaatsen .

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Haarlem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Haarlem te melden