Haarlemmerstraat Winkelen Leiden

In de mooie binnenstad van Leiden vind je een complete mix aan winkels. Van grote, bekende ketens tot aan de kleine speciaalzaken, boetiekjes en vintage – antiekzaakjes die je vindt in de kleinste hoekjes en gezellige stegen. Met natuurlijk om de hoek genoeg ruimte om even uit te puffen. De Haarlemmerstraat is de belangrijkste winkelstraat van de Nederlandse stad Leiden, met veel grote winkelketens. De straat ligt in het centrum van de stad


De Haarlemmerstraat in Leiden heeft de meeste kledingwinkels. Bovendien bevinden allerlei grotere filialen van bekende winkelketens zich in de Haarlemmerstraat, zoals Hema, Free record Shop, H&M, Xenos, Perry Sport, Kruidvat, Blokker, Jack and Jones, The Body Shop, de Tuinen en C&A.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Haarlemmerstraat Winkelen Leiden

Hoeveel sterren geef jij Haarlemmerstraat Winkelen Leiden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Haarlemmerstraat Winkelen Leiden te melden