Theatrale audiowandeling Liefdeskuren

Helaas de Theatrale audiowandeling Liefdeskuren is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Scheveningen en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Scheveningen.


Bekijk ook:


Liefdeskuren is een audio/locatieproject, dat wil zeggen een wandeling door het toeristische en toch stille hart van Scheveningen waarbij je op 3 verschillende plekken gaat zitten luisteren naar het verhaal van Marente de Moor, met een koptelefoon en mp3-speler op. Die plekken zijn bijzonder: bij het Kurhaus, op een privé-plek tussen duin en strand bij strandpaviljoen Oscars en bij de Luchtwachtoren bovenop een duin bij het Zwarte Pad. Met telkens de zee in zicht, is Liefdeskuren vooral een belevenis voor alle zintuigen.

 

Het bijzondere van Liefdeskuren is dat je met de hele familie tegelijk kunt meelopen en zitten, want kinderen en volwassenen horen hun eigen audioverhalen en eigen soundscape. Met telkens de zee in het vizier wordt de zee een soort filmdoek waarop het verhaal dat in je oren opklinkt, projecteert. Net als in een museum kun je starten wanneer je wil en krijg je bij de kassa de koptelefoon en mp3-speler mee om op de zitlocaties te luisteren. Bovendien is het spannend: hoe loopt de Scheveningse kuur van Mendelssohn af? Alles in 3 talen (NL, Engels, Duits).

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag kunt u op elk gewenst tijdstip tussen 11.00 en 17.00 uur beginnen aan Liefdeskuren.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €9,-

Kinderen t/m 12 jaar €5,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Theatrale audiowandeling Liefdeskuren

Hoeveel sterren geef jij Theatrale audiowandeling Liefdeskuren?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Theatrale audiowandeling Liefdeskuren te melden