Herfstmarkt Groei & Bloei Noordoostpolder

Dit evenement is te bezoeken van:
05-10-2019 t/m 05-10-2019

 

Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseert Groei & Bloei afdeling Noordoostpolder voor de vijftiende keer een herfstmarkt in en om het Aeres aan De Balkan te Emmeloord. De entree van deze school wordt feestelijk versierd met een of meerdere bloemstukken. Er zijn ruim 55 standhouders uitgenodigd, waarvan de helft hier nog niet eerder aanwezig is geweest. Zij laten het publiek kennismaken met hun hobby, werk en producten. Er is van alles te zien en te beleven: van bloemen, planten, heesters, diverse soorten bollen, knollen, bloemzaden, bloemstukken, pompoenen en kalebassen, vogelhuisjes, huis- en tuindecoraties tot bijzondere sieraden, keramiek, brocante, schilder- en glassierkunst, etc. Er zijn proeverijen van diverse (polder)producten en ook de zelfgemaakte bonbons, nougat en andere lekkernijen ontbreken dit jaar niet. Een botanische schilderes is ter plekke aan het werk en een imker vertelt u van alles over de bijen en de honing.


Men kan advies vragen aan een tuinontwerper en kijken hoe ervaren bloemschikkers in korte tijd de mooiste bloemstukjes maken. Ook is er een heuse plantendokter aanwezig: bij hem kunt u terecht met al uw vragen over bomen, heesters en tuin- en kuipplanten. Uiteraard is Groei & Bloei zelf ook aanwezig met een informatiestand Natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten: Staatsbosbeheer gaat met kinderen o.a. nestkastjes, insectenhotels en uilen maken.


Mocht u moe zijn geworden, dan kunt u gezellig op het binnen terras even bijkomen met heerlijke koffie/thee en gebak. Deze knusse herfstmarkt is grotendeels binnen: geen koude voeten en nattigheid, dus. Gezelligheid, voor zowel bezoekers als standhouders, staat voorop.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Niet leden betalen €3,50 entree

Leden op vertoon van pas gratis entree

Kinderen tot 12 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Herfstmarkt Groei & Bloei Noordoostpolder

Hoeveel sterren geef jij Herfstmarkt Groei & Bloei Noordoostpolder?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Herfstmarkt Groei & Bloei Noordoostpolder te melden