Escape Room Otterlo events

In de Escape Room Dakar ontsnappen deelnemers niet zomaar uit een kamer, maar speelt er nog veel meer mee. Je bent een deelnemer in de wereldberoemde en loodzware Dakar Rally. Het is een indrukwekkend avontuur en het gaat voortvarend. Er hoeft echter maar één foutje gemaakt te worden. Een kleine verslapping in de concentratie, net die rots over het hoofd zien en… Bam, het gaat mis. Je crasht en ligt volledig op z’n kant. Je zit muurvast en er is geen ontsnapping mogelijk. Of misschien toch wel? Misschien biedt een grot uitkomst?



Escape room het uur van de wolf

Over een uur starten ze met het kappen van een mooi groot stuk bos op de Veluwe. Een projectontwikkelaar wil hier een industrieterrein maken. Maar er zijn vermoedens dat de wolf zich heeft gevestigd in dat stuk bos. Dit zou betekenen dat het bos beschermd is en dat er niet gebouwd mag worden. Jouw team van hulpboswachters is ingeschakeld om binnen het uur de wolf te traceren. Tonen jullie aan dat de wolf zich gevestigd heeft in dit stuk bos, dan wordt er niet gebouwd. Werk goed samen, vind de oplossing en zorg dat je op tijd bent… Voordat de kettingzagen worden aangeslingerd.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Escape room Dakar vanaf €15,- per persoon

Escape room Het uur van de wolf vanaf €20,- per persoon


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Room Otterlo events

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Otterlo events?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Otterlo events te melden