The Circle Veenendaal

(5/5)  1 recensies

Welkom bij The Circle Veenendaal! Bij The Circle bieden ze verschillende activiteiten aan voor het perfecte uitje. Stap met een team van vrienden, familie of collega's één van de 3 meesterlijke escaperooms binnen, beleef een hele andere wereld met Virtual Reality Gamen of ga de uitdaging aan met de interactieve GPS Challenge in het centrum van Veenendaal. Na afloop kan je genieten van een lekker (speciaal)biertje of een bittergarnituurtje in het café. Perfect als verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of teamuitje. Daarnaast organiseert The Circle elke derde zondag van de maand een spelletjesmiddag en elke vierde vrijdag van de maand een pubquiz!


Escape Rooms

De escaperooms zijn een avontuur waarin jij, als geheim agent, de wereld van de ondergang moet redden. Samen met een team van vrienden, collega’s, kennissen of familie help jij “The Circle”. Een organisatie die in het diepste geheim opereert om verschillende missies te voltooien. Een unieke beleving die jullie creativiteit, samenwerking en logisch denkvermogen op de proef stelt.Virtual Reality

Met de VR programma’s wordt je een uur lang door een begeleider meegenomen op een ontdekkingsreis in virtual reality. De programma’s zijn speciaal samen gesteld om jullie samen VR te laten ontdekken. Na een korte uitleg stappen jullie in een andere wereld. Jullie krijgen de beschikking over 2 VR headsets. In de digitale omgeving kan je gemakkelijk zelf spellen kiezen en spelen. 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Activiteiten op reservering van:

Dinsdag t/m donderdag 10:00 tot 24:00 uur

Vrijdag en zaterdag 10:00 tot 01:00 uur

Zondag 10:00 tot 22:30 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Escaperooms vanaf €16,95 p.p.

Virtual Reality vanaf €32,-

GPS Challenge vanaf €10,50 p.p.

Pub Quiz vanaf €5,50 p.p.

 


1 Recensies over The Circle Veenendaal

(Pagina 1 van 1)

 

"Netjes verzorgd en goede prijs"

Anne   -   11-09-2019

11-09-2019

"Netjes verzorgd en goede prijs"

Super netjes verzorgd en een leuke afwisseling aan activiteiten. De escape room is erg leuk en betaalbaar. Ook de VR beleving lijkt me echt enorm gaaf om mee te maken dus dat gaan we snel doen. Wat ons betreft is de Circle een dikke aanrader!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij The Circle Veenendaal?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van The Circle Veenendaal te melden