Drijvende Kerstmarkt Leiden

(5/5)  1 recensies

Dit evenement is te bezoeken van:
13-12-2019 tot 24-12-2019

 

Midden op de Nieuwe Rijn in het centrum van de binnenstad is de Kerstmarkt van Leiden te vinden. Van vrijdag 14 december tot en met dinsdag 25 december staan hier twaalf dagen lang 86 winterse chalets met kerstspullen, kersthapjes en drankjes. Daarnaast zijn er verschillende optredens en natuurlijk is de kerstman ook aanwezig! De markt, die op het water van de Nieuwe Rijn drijft, is voor iedereen gratis toegankelijk.

Aanrader! Combineer de drijvende kerstmarkt met gezellig schaatsen op de drijvende ijsbaan op de Niewe Rijn in Leiden vlak naast de kerstmarkt. Klik hier voor meer informatie >>

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10.00 tot 21.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk†

 


1 Recensies over Drijvende Kerstmarkt Leiden

(Pagina 1 van 1)

 

"Leiden op zijn mooist"

Jolanda   -   12-12-2018

12-12-2018

"Leiden op zijn mooist"

Altijd genieten tijdens de drijvende Kerstmarkt in Leiden. Heerlijke sfeer, leuke kraampjes en heerlijke snacks. Bij ons bezoek vorig jaar zat de kerststemming er direct goed in. Ik kan niet wachten om dit jaar weer te gaan.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Drijvende Kerstmarkt Leiden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

14 Tips voor een dagje uit in de Kerstvakantie

Het is Kerstvakantie! Dat betekent een hoop gezellige dagen, maar ook twee weken lang vrij zijn, als dat maar geen vervelen wordt... Met onze tips gaan jij en de kinderen zich geen seconde vervelen!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Drijvende Kerstmarkt Leiden te melden