Kerstmarkt Den Haag

Dit evenement is te bezoeken van:
12-12-2019 tot 23-12-2019

 

Kerstmarkt in Den Haag! De Royal Christmas Fair is n van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland. Van donderdag 12 tot en met maandag 23 december 2019 brengt de Royal Christmas Fair je met twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes in de ultieme kerstsfeer. Op het romantische Lange Voorhout in het centrum van Den Haag kun je elke dag van 12:00 tot 21:00 uur (op 23 december tot 20:00 uur) slenteren langs bijna honderd kerstkraampjes, smullen van winterse lekkernijen, genieten van gratis optredens en natuurlijk originele kerstcadeautjes kopen. Kortom: voor de mooiste kerstmarkt van Nederland moet je in de historische binnenstad van Den Haag zijn!

 

Kerstkraampjes

De Royal Christmas Fair biedt op het Lange Voorhout tientallen kerstkraampjes vol glhwein, winterse vachten, flammkuchen, sfeerverlichting, houtsnijwerk, kaarsen en allerhande kerstwaar. Tijdens het shoppen hangen bovendien de heerlijkste geuren in de lucht, want er zijn ook volop winterse lekkernijen als glhwein, bratwurst, flammkuchen, poffertjes en appelbeignets verkrijgbaar. 

 

Randprogrammering

Naast de vele gezellige kerstkraampjes is er op de Royal Christmas Fair in Den Haag nog veel meer te beleven! Naast de sfeervolle aankleding met vuurtjes en veel lichtjes zijn er kerstacteurs, (kinder)koren, de enige echte Kerstman, culturele activiteiten en voorstellingen.

 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Van 12 t/m 22 december van 12:00 tot 21:00 uur

Op 23 december van 12.00 tot 20.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree is gratis

 


0 Recensies over Kerstmarkt Den Haag

Hoeveel sterren geef jij Kerstmarkt Den Haag?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

14 Tips voor een dagje uit in de Kerstvakantie

Het is Kerstvakantie! Dat betekent een hoop gezellige dagen, maar ook twee weken lang vrij zijn, als dat maar geen vervelen wordt... Met onze tips gaan jij en de kinderen zich geen seconde vervelen!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Kerstmarkt Den Haag te melden