Kerstmarkt Den Haag

Dit evenement is te bezoeken van:
07-12-2023 t/m 23-12-2023

 

Kerstmarkt in Den Haag! De Royal Christmas Fair is één van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland. Van 7 tot en met maandag 23 december 2023 brengt de Royal Christmas Fair je met twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes in de ultieme kerstsfeer. Op het romantische Lange Voorhout in het centrum van Den Haag kun je elke dag van 12:00 tot 21:00 uur slenteren langs bijna honderd kerstkraampjes, smullen van winterse lekkernijen, genieten van gratis optredens en natuurlijk originele kerstcadeautjes kopen. Kortom: voor de mooiste kerstmarkt van Nederland moet je in de historische binnenstad van Den Haag zijn!

 

Kerstkraampjes

De Royal Christmas Fair biedt op het Lange Voorhout tientallen kerstkraampjes vol glühwein, winterse vachten, flammkuchen, sfeerverlichting, houtsnijwerk, kaarsen en allerhande kerstwaar. Tijdens het shoppen hangen bovendien de heerlijkste geuren in de lucht, want er zijn ook volop winterse lekkernijen als glühwein, bratwurst, flammkuchen, poffertjes en appelbeignets verkrijgbaar. 

 

Randprogrammering

Naast de vele gezellige kerstkraampjes is er op de Royal Christmas Fair in Den Haag nog veel meer te beleven! Naast de sfeervolle aankleding met vuurtjes en veel lichtjes zijn er kerstacteurs, (kinder)koren, de enige echte Kerstman, culturele activiteiten en voorstellingen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Van 7 t/m 23 december van 12:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree is gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kerstmarkt Den Haag

Hoeveel sterren geef jij Kerstmarkt Den Haag?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Kerstmarkt Den Haag te melden