Fort Sint Pieter Maastricht

Stap terug in de tijd en herbeleef de geschiedenis tijdens een rondleiding door Fort Sint Pieter! De enthousiaste gidsen nemen je mee op pad, leiden je rond langs onder andere de waterput, de schietgaten en de kanonnengalerij en ondertussen kun je genieten van prachtige verhalen vol anekdotes en weetjes. Spectaculair was bijvoorbeeld de belegering van Maastricht in 1673 waarbij de Zonnekoning de ‘IJzeren stad’ in recordtijd wist in te nemen door kanonnen te plaatsen op de noord helling van de Sint Pietersberg.

 

Het Fort Sint Pieter ligt aan de zuidkant van de stad, hoog boven de Maas en is deels door gangen direct verbonden met de Sint Pietersberg. Het fort dateert uit begin 1700 en is grotendeels nog intact of gerestaureerd. Buiten is het uitzicht over de stad, de Maas en het omringende landschap van indrukwekkende schoonheid!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €9,75

Kinderen 4 t/m 11 jaar €8,25


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fort Sint Pieter Maastricht

Hoeveel sterren geef jij Fort Sint Pieter Maastricht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Fort Sint Pieter Maastricht te melden