Escape Room The Space

Tijdens de Koude Oorlog werd smerig gespeeld door geheime diensten; daarom heeft The Space niet één, maar twee missies. Haal het slechtste in je team naar boven en wees de vijand te slim af in deze kille strijd. Bij missie The Launch ga jij als Amerikaanse soldaat proberen om de 25 meter hoge raket te lanceren, binnen 60 minuten. Reserveer je missie The Sabotage dan ga je als Russische spion. Je eerste opdracht is om in te breken in de zwaar beveiligde Amerikaanse raket basis met als doel de raket te saboteren.

 

Ben je met een groep van 10 personen of meer dan hebben we de battle 'Sabotage the Launch'. Tijdens dit gevecht wil je niet alleen binnen 60 minuten ontsnappen maar misschien nog wel belangrijker, wil je winnen van het andere team. Spanning en sensatie. Durf jij het aan?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf €78,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Room The Space

Hoeveel sterren geef jij Escape Room The Space?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room The Space te melden