Rederij Loosdrecht

(5/5)  1 recensies

Het hele jaar word je van harte welkom geheten aan boord van de schepen voor een vaartocht bij Rederij Loosdrecht en Rederij Vinkeveen voor privé rondvaarten over de Vecht, de Loosdrechtse plassen, de Vinkeveense Plassen en de havens van Amsterdam. Plan samen een mooie rondvaart en geniet van een heerlijke dag op het water. Je vaartocht kan beginnen vanaf Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Vreeland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp en Vinkeveen.


Op een privé rondvaart per partyboot, salonboot, zeilschip, sleepboot of sloep kan je gebruik maken van een een lunch, High Tea, heerlijke warme maaltijden of een authentieke Indische maaltijd aan boord.


Salonboot de Gerrit

Ook is het mogelijk om een gezellige rondvaart over de Vecht te boeken met de Salonboot de Gerrit. De rondvaart begint in Vreeland en gaat richting Loenen aan de Vecht. Na de rondvaart is het ook erg leuk om een wandeling te maken door Vreeland. Die wandeling kan je beginnen bij Restaurant Hendrik in Vreeland.

 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 14:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van de schepen en aantal gasten. Kijk voor de prijzen op de webiste van Rederij Loosdrecht


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Rederij Loosdrecht

(Pagina 1 van 1)

 

"Gezellige rondvaart op salonboot de Gerrit"

Reinier   -   03-11-2023

03-11-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Gezellige rondvaart op salonboot de Gerrit"

Het was gezellig aan boord van de Gerrit en we hebben heerlijk Indonesisch gegeten en genoten van het uitzicht in de deze knusse salonboot op de Vecht.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Rederij Loosdrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Rederij Loosdrecht te melden