Oldtimer Huren Friesland

(5/5)  2 recensies

Een dag onbezorgd toeren met het gevoel terug in de tijd te reizen? Dat kan! Oldtimer Huren Friesland verhuurd hun klassieke auto’s voor zowel halve als hele dagen. Je kunt natuurlijk ook zelf rijden zonder chauffeur, zij hebben verschillende routes afhankelijk van het pakket. In de meeste gevallen verhuren zij hun oldtimers inclusief een goed gevulde picknickmand en passende (hippie) (rock & roll) muziek. Zodat u ontspannen kunt genieten van een rondreis door de prachtige landschappen die zowel Friesland als Groningen te bieden hebben. Ook hebben ze verschillende pakketten die je weg kunt geven, zoals een jubileum, verjaardag of een bijzonder evenement. Ook voor bedrijfsuitjes tot 20 personen zijn zij beschikbaar.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Ford Mustang Cabrio vanaf €125,00

Pick up GMC vanaf €109,00

Volkswagen Beetle vanaf €85,00

VW Kever Karmann 1303 injection Convertible vanaf €109,00

VW T1 Samba Sunroof Deluxe vanaf €139,00

VW T1 Spijl busje vanaf €119,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Oldtimer Huren Friesland

(Pagina 1 van 1)

 

"Gezellig "

Ferry   -   03-07-2022

03-07-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Gezellig "

Wij zijn met ons gezin een ritje gaan maken in de Volkswagen bus Prachtige belevenis met veel blije reacties onderweg vriendelijke en joviale verhuurder zeker voor herhaling vatbaar

Lees verder  


"Middagje uit met Groene VW T1"

Jenny   -   10-05-2021

10-05-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Middagje uit met Groene VW T1"

We hebben een heerlijke zondagmiddag gehad met deze oldtimer. Prachtige route gereden door het Lauwersmeergebied (route zat bij het arrangement in). We hadden een lazy Sunday arrangement, hierbij zaten borrelhapjes en drinken. Dit was goed verzorgd. Het was een cadeau voor 2 jarigen onder ons, zij waren zeer verrast. En dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Oldtimer Huren Friesland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Oldtimer Huren Friesland te melden