Rofra Sportieve Arrangementen

(5/5)  1 recensies

Zoekt u een leuk, uitdagend en spetterend dagje uit? En bent u met minder dan 10 personen? Dan bent u bij Rofra aan het juiste adres voor een aantal leuke dagjes uit voor jong en oud! Geniet van de mooie natuur tijdens de spetterende kanotocht op de Dommel, ga met uw partner een prachtige fietstocht maken door natuurgebied De Malpie of ga solex rijden in de Kempen. Er is voor iedereen een leuk, avontuurlijk dagje uit in Brabant bij Rofra Sportieve Arrangementen!


Kanovaren

Kanovaren is een van de populairste activiteiten van Rofra. Je hebt de keuze uit twee tochten, namelijk de tocht vanaf Borkel (8km) of de tocht vanuit Neerpelt (15km). De tocht van Borkel is ongeveer 2 uur kanoën en Neerpelt 4-4,5 uur. Geniet van de omgeving vanuit een 1-persoonskano, ook wel kajak genoemd. Of kies voor de open Canadese kano die geschikt is voor 2 volwassenen.


Rofra Kanovaren


Solex en E-Chopper Rijden Rofra

Ken je ze nog? Die leuke brommertjes uit vervlogen tijden? Met een klassieke solex snor je door stad en land. Comfortabel zittend op het brede zadel voel je de wind suizen. Met een topsnelheid van 30 kilometer per uur heb je genoeg tijd om te genieten van alles om je heen! Solex rijden is geschikt voor iedereen met een geldig brommercertificaat.


Daarnaast verhuurt Rofra ook E-Choppers! Met een e-chopper snort u door stad en land. Comfortabel zittend op het brede zadel voelt u de wind suizen. Met een gemiddelde snelheid van 25 kilometer per uur heeft u genoeg tijd om te genieten van alles om u heen! Een e-chopper is geschikt voor iedereen met een geldig brommercertificaat.


Rofra Solex en e-chopper verhuur


Tabletwandeltochten Rofra

Op zoek naar een leuk dagje uit in de mooie natuur van Brabant? Dan ben je bij Rofra aan het goede adres. Rofra heeft diverse leuke tabletwandeltochten voor een uniek dagje weg!


Rofra gps en tabletwandeltochten


Fietsverhuur Rofra

De omgeving verkennen per fiets, tandem of step. Het is allemaal mogelijk! Voor de kinderen zijn er een aantal fietsen van verschillende maten te huur en ook kinderzitjes zijn beschikbaar!


Rofra fietsverhuur

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kanovaren vanaf €18,- p.p.

Tabletwandeltochten vanaf €15,- p.p.

Fietsverhuur vanaf €9,50 p.p.

Solex Rijden vanaf €28,50 p.p.

E-Chopper tour vanaf €29,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


1 Recensies over Rofra Sportieve Arrangementen

(Pagina 1 van 1)

 

"Top middag gehad"

Bas   -   12-07-2019

12-07-2019

Reageer op deze review

"Top middag gehad"

Bij Rofra een top middag gehad met het hele gezin. We hebben samen de korte kano tocht gedaan en er van genoten! Daarnaast was de service, accomodatie en het materiaal ook perfect.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Rofra Sportieve Arrangementen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Versoepelingen liggen voor de deur en er wordt bij diverse uitjes flink getest hoe deze veilig bezocht kunnen worden. Maar ouderwets gezellig een dierentuin of attractiepark bezoeken zit er deze meivakantie helaas nog niet in.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Rofra Sportieve Arrangementen te melden