Schnipseljagd Noordwijk

(5/5)  1 recensies

De Schnipseljagd is een selfguided tour via je mobiele telefoon door Noordwijk Zee en Binnen, waarbij verschillende opdrachten opgelost moeten worden om steeds weer verder te komen. De opdrachten staan in het thema van het straatbeeld van Noordwijk. Het is een leuke combinatie van een speurtocht, escape room en sightseeing!

Speel samen en bestudeer kunstwerken, vergelijk foto's, onderzoek gebouwen en meer! Los de raadsels op om op het goede spoor te blijven en ontdek de mooiste plekjes. Onderweg ontvang je ook achtergrondinformatie en leuke weetjes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Bepaal zelf wanneer je wilt beginnen of pauzeren! Je kan de Schnipseljagd binnen 5 dagen afmaken, handig voor als het gaat regenen of je trek krijgt!

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinder Schnipseljagd Noordwijk Zee 14,-

Schnipseljagd Noordwijk See(a) Tour 21,-

Schnipseljagd Noordwijk Tour 24,-

 

Schnipseljagd Noordwijk kan online besteld worden. Binnen enkele minuten na bestellen ontvang je de Schnipseljagd op je telefoon via een email met link. In deze mail staat ook het start- en eindpunt beschreven en de speluitleg.

 


1 Recensies over Schnipseljagd Noordwijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Modern, leuk en uitdagend! "

Laura   -   05-05-2019

05-05-2019

"Modern, leuk en uitdagend! "

Werkt makkelijk en vooral leuk om samen wat te doen en ergens te komen! Je hebt alles in eigen hand, bent afhankelijk het weer


Hoeveel sterren geef jij Schnipseljagd Noordwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Dit jaar zijn wandelingen meer trending dan ooit. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. We kunnen niet zo heel veel meer doen tijdens deze lockdown s. Gelukkig heeft Fijnuit voor jou de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet.

Lees verder...

 

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Schnipseljagd Noordwijk te melden