Escaperoom Junkie Baarn

(5/5)  2 recensies

CORPSE INC., ook wel Lijken B.V. genoemd in de volksmond, speelt zich af in een Mortuarium in Baarn, maar niets is wat het lijkt. Jullie worden ingehuurd door een anonieme bron voor een bijzondere missie. In het mortuarium ligt namelijk het stoffelijke overschot van een persoon. Jij en je team moeten gaan inbreken bij het mortuarium om te proberen het lijk te ontvreemden van de faciliteit. Er zit echter een addertje onder het gras; een beveiliger houdt het pand nauwlettend in de gaten. Kruip in de huid van een schoonmaker, werknemer of airco monteur en wie weet lukt het jou en je team om uit handen van de strenge beveiliger te blijven en jullie missie succesvol te volbrengen.


Escaperoom in mortuarium


CORPSE INC. is een zenuwslopende escape experience waarbij er een mix is gemaakt van real life gaming met acteur en de klassieke escape room met puzzels.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per groep vanaf €139,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Escaperoom Junkie Baarn

(Pagina 1 van 1)

 

"Fantastisch!"

Bas   -   20-10-2021

20-10-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Fantastisch!"

Corpse INC. is fantastisch! Alles klopt in deze escape room. Alhoewel, kan ik dit nog een escape room noemen? Het is een enorme belevenis die ik nooit meer zal vergeten! De sfeer, puzzels, en uiteraard de briljante actrice! Wat is zij ontzettend goed zeg! Deze belevenis in één woord: WAUW!!!

Lees verder  


"Spannend, uitdagend en vernieuwend."

Rick   -   05-09-2019

05-09-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Spannend, uitdagend en vernieuwend."

Zeer originele escaperoom inclusief vermommingen, een acteur, diverse kamers, uitdagende puzzels en een opbouw in de spanning. Aanrader.


Hoeveel sterren geef jij Escaperoom Junkie Baarn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom Junkie Baarn te melden