Escaperoom Junkie Baarn

(5/5)  1 recensies

Escaperoom Junkie is op dit moment druk bezig om hun eerste escape room in Utrecht (Baarn) te voltooien. Deze zenuwslopende escape experience is een mix van real life gaming met acteurs en de klassieke escape room. De naam van de escape experience is CORPSE INC.


CORPSE INC.

CORPSE INC., ook wel Lijken B.V. genoemd in de volksmond, speelt zich af in een Mortuarium in Baarn, maar niets is wat het lijkt. Jullie worden ingehuurd door een anonieme bron voor een bijzondere missie. In het mortuarium ligt namelijk het stoffelijke overschot van een persoon. Jij en je team moeten gaan inbreken bij het mortuarium om te proberen het lijk te ontvreemden van de faciliteit. Er zit echter een addertje onder het gras; een beveiliger houdt het pand nauwlettend in de gaten. Kruip in de huid van een schoonmaker, werknemer of airco monteur en wie weet lukt het jou en je team om uit handen van de strenge beveiliger te blijven en jullie missie succesvol te volbrengen.


CORPSE INC. is een zenuwslopende escape experience waarbij er een mix is gemaakt van real life gaming met acteur en de klassieke escape room met puzzels. Onze nieuwe escape room in Baarn is zo goed als klaar en binnenkort zullen de eerste testrondes plaatsvinden, maar je kunt deze spannende escape experience nu al boeken!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per groep vanaf 139,00

 


1 Recensies over Escaperoom Junkie Baarn

(Pagina 1 van 1)

 

"Spannend, uitdagend en vernieuwend."

Rick   -   05-09-2019

05-09-2019

"Spannend, uitdagend en vernieuwend."

Zeer originele escaperoom inclusief vermommingen, een acteur, diverse kamers, uitdagende puzzels en een opbouw in de spanning. Aanrader.


Hoeveel sterren geef jij Escaperoom Junkie Baarn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom Junkie Baarn te melden