Virtual Reality Dining

Helaas Virtual Reality Dining is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Zoelen en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Zoelen.


Bekijk ook:


Wil jij weten wat, hoe, waar en waarom het is gebeurd? Geniet van een heerlijk 4- gangen themadiner en stap om beurten in een virtuele wereld. Tijdens het spel verdwijnen er mensen. Door samen te werken tussen de Virtuele wereld en de Reality, is het mogelijk om het spel op te lossen. Verzamel hints, kijk goed rond en overleg vooral met je tafelgenoten over wat je ziet. Een unieke beleving en ervaring om nooit te vergeten! Wil je jouw avond helemaal compleet maken? Boek dan aansluitend aan het diner The Party en geniet van diverse indoor games, DJ en Casino.


Dit programma is inclusief onbeperkt bier/fris/wijn en kan ook gecombineerd worden met een 4-gangen lunch in plaats van diner.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Virtual Reality Lunch €55,- p.p.

Virtual Reality Dining €65,- p.p.

Virtual Reality Dining & The Party €90,- p.p.

TukTuk Rally & Virtual Reality Dining €100,- p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Virtual Reality Dining

Hoeveel sterren geef jij Virtual Reality Dining?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Virtual Reality Dining te melden