Escape Room City Poortugaal

Nodig uw familie en vrienden uit voor een escape room-uitje dat ze nooit zullen vergeten! Geniet een uur lang van breinbrekers die alleen met goede samenwerking kunnen worden opgelost bij Escape Room City in Poortugaal. Deze meeslepende ervaring zult u nooit meer vergeten en is geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar.


Bedrijfsuitje / teambuilding

Escape Room City is ook voor grote groepen tot 35 personen per uur toegankelijk, verdeeld over vier unieke escape rooms; The Lost Mummy, House of Houdini, The Pirate Treasure en The Holy Grail. Een spannende vorm van teambuilding voor een verbeterde werksfeer en samenwerking. Bovendien kunt u zo de fantastische vaardigheden van collega’s zien, die ze tot nu toe verborgen hielden. De escape rooms House of Houdini & The Lost Mummy bieden geweldige teambuildingservaringen die u tijdens kantooruren kunt organiseren. Nadat u de kamer heeft verlaten, kunt u een korte analyse ontvangen van de strategie van uw team.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op afspraak


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf €19,50 per persoon


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Room City Poortugaal

Hoeveel sterren geef jij Escape Room City Poortugaal?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room City Poortugaal te melden