Fun Valley Maastricht

Fun Valley is dé plek waar je een eendaagse vakantie beleeft. Voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, een uitje met het gezin of gezellig met je vrienden, het maakt niet uit, bij Fun Valley heb je altijd plezier! Ben jij al klaar voor vertrek?


Een dagticket van Fun Valley Maastricht biedt toegang tot het gehele park met veel faciliteiten, entertainment, eet- en drinkmogelijkheden. Daarnaast kun je nog tal van activiteiten en faciliteiten boeken om zo je bezoek aan Fun Valley Maastricht nog completer te maken.


Verstoppen achter de ton tijdens het lasergamen


Bij Fun Valley beschikken ze over veel variërende activiteiten. Van avontuurlijk tot ludiek, er is voor ieder wat wils! Speel jij met je vrienden een potje Paintball of ga je liever een vlot bouwen en varen?


Kinderfeestje

Bij Fun Valley Maastricht zorgen ze ervoor dat jij een onvergetelijke verjaardag hebt samen met al je vriendjes en vriendinnetjes! Ze hebben indoor maar ook outdoor feestjes. Speel met je vriendjes en vriendinnetjes en potje Footgolf! Of ga jij voor een stoerder feestje zoals een paintball feestje? Bij Fun Valley kan het allemaal!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen vanaf 1 jaar en volwassenen €9,95 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fun Valley Maastricht

Hoeveel sterren geef jij Fun Valley Maastricht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Fun Valley Maastricht te melden