Mountain Network Arnhem

Mountain Network Arnhem is gelegen op Sportpark De Grote Koppel. Je kan bij Mountain Network Arnhem op meerdere etages klimmen, er is een hoogteparcours aangelegd en er is de mogelijkheid om te boulderen. Het meest unieke aan deze Mountain Network locatie staat echter in de achtertuin. De Adventure Towers zijn uniek voor Nederland en zorgen voor de nodige adrenaline in de buitenlucht. Met de Veluwe op steenworp afstand staan zij ook voor je klaar met diverse outdoor activiteiten.


Klimhal

Uniek aan Mountain Network Arnhem is dat je op verschillende etages kunt klimmen. Op de hoogste etage (3e verdieping) is er een vlakke ‘beginners klimwand’ van 8 meter met tal van routes variërend van 3 tot 6c. Op de 2e verdieping bevind zich een 12-meter hoge klimwand die door de afwisselende stijl van liggend naar overhang het aantrekkelijk maakt om op te klimmen door de meer gevorderde klimmer. Op de 1ste verdieping kunnen de echte hardcore klimmers zich helemaal uitleven, want deze wand is 17 meter hoog en hangt 6 meter over en op deze wand bevinden zich diverse klimroutes variërend van 4 tot 8b.


Boulderwand

Op de 3e verdieping bevind zich naast de 8 meter wand ook de boulderhal. Verschillende stijlen van de boulderwand zorgen ervoor dat er genoeg afwisseling is om je voor langere tijd te vermaken met boulderen. Door het aanbod van routes, die lopen van 3 tot 7b/c, is het voor de zowel de beginnende klimmer als voor de gevorderde klimmer zeer aantrekkelijk en uitdagend.


Adventure Towers

Mountain Network Arnhem heeft twee voormalig elektriciteitsmasten van de Nuon in gebruik als adventure parcours. Deze zogenaamde Adventure Towers zijn uniek in Nederland en staan garant voor een spectaculaire belevenis op grote hoogte! Onder begeleiding van onze instructeurs ga je over de verschillende wankele touwbanen die gespannen zijn tussen de elektriciteitsmasten en daal je via een vrijhangende abseil naar beneden.


De Adventure Towers zijn toegankelijk voor groepen vanaf 8 personen en reserveren is noodzakelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Dit arrangement kan worden uitgebreid met een koffieontvangst, lunch, dinerbuffet of in combinatie met borrelen in het sportcafé worden geboekt.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 23:00 uur

Zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur

Zondag van 9:00 tot 22:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

T/m 7 jaar €7,50

T/m 17 jaar €9,50

T/m 24 jaar €11,50

T/m 65 jaar €13,50

65 jaar en ouder €11,50

 


0 Recensies over Mountain Network Arnhem

Hoeveel sterren geef jij Mountain Network Arnhem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Mountain Network Arnhem te melden